Kinderopvang

Baby’s tot schoolkids (0-14 jaar) zijn van harte welkom op IKC De Horizon.
Kinderopvang en onderwijs onder één dak.
Handig voor jou en vertrouwd voor je kind.

HET KINDERDAGVERBLIJF, EEN VEILIG EN VERTROUWD PLEKJE VOOR JE BABY
In de rustige en prettige babygroep op IKC De Horizon wordt je kleintje met open armen verwelkomd. Je baby kan al terecht vanaf 7.00 uur tot 18.00 uur.
We geven je baby de beste zorg. Je kindje krijgt alle ruimte om te leren kruipen en te spelen met speelgoed afgestemd op zijn of haar leeftijd. Op het kinderdagverblijf maakt je baby gemakkelijk contact met de andere kindjes en leert hierdoor heel veel.

Als je baby de eerste waggelende stapjes zet, is het een dreumes geworden. We stimuleren deze kleintjes bij het spelend ontdekken van de wereld. Door naar andere kinderen te kijken en met andere kinderen te spelen, pikken ze veel op. Je kind krijgt zo alle ruimte om zich te ontwikkelen.

DE BSO EN VSO (BUITENSCHOOLSE EN VOORSCHOOLSE OPVANG)
Gaat je kind naar de basisschool en zoek je opvang voor en of na schooltijd? Ook op IKC De Horizon kun je je kind al brengen vanaf 7.00 uur. De BSO zorgt ervoor dat je kind op tijd in de klas is. Ook na schooltijd is er voor je kind van alles te beleven op de BSO. Je kind kan hier van 14:00 tot 18.30 uur terecht.
Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met leeftijdsgenootjes. Je zoon of dochter kan voor en na schooltijd en tijdens de schoolvakanties bij ons terecht. Lekker knutselen, spelen, actief bezig zijn en op ontdekking met vriendjes en vriendinnetjes.

Wil je meer informatie over de kinderopvang dan kun je terecht
op de website www.kibeo.nl
of mailen naar: klantrelatie@kibeo.nl
of bellen naar 0113-760250.