Het Kinderdagverblijf

img

Het Kinderdagverblijf

HET KINDERDAGVERBLIJF, EEN VEILIG EN VERTROUWD PLEKJE VOOR JE BABY.

Zoek je een veilige en geborgen plek waar jouw baby met liefde wordt ontvangen? In onze rustige en prettige babygroep op IKC De Horizon verwelkomen we je kleintje met open armen. Met jou bespreken we wat jullie ritme van thuis is en dat volgen we zoveel mogelijk. Je baby kan al terecht vanaf 7.00 uur zodat je relaxt naar je werk kunt. We zijn elke dag open tot 18.30 uur.

 

Ontwikkeling door nieuwe ervaringen

We geven jouw baby de beste zorg, zodat jij je kind met een goed gevoel aan ons toevertrouwt. We stimuleren je kindje zo veel mogelijk in zijn of haar ontwikkeling. Je kindje krijgt alle ruimte om te leren kruipen en te spelen met speelgoed afgestemd op zijn of haar leeftijd. Je baby maakt gemakkelijk contact met de andere kindjes en leert hierdoor heel veel.

 

De eerste stapjes van je dreumes

Als je baby de eerste waggelende stapjes zet, is het een dreumes geworden. Dan is het erg belangrijk dat de inrichting veilig en zacht is. Daar zorgen we voor.

 

Leren van andere kindjes

Je dreumes ontwikkelt zich razendsnel. We stimuleren deze kleintjes bij het spelend ontdekken van de wereld. Door naar andere kinderen te kijken en met andere kinderen te spelen, pikken ze veel op. We geven je kind alle ruimte om zich te ontwikkelen, binnen de groep.