Groep 1-2

Bij Pasen hebben we paaseiverstoppertje gespeeld, een kuiken gemaakt en heerlijk gegeten met zā€™n allen.

De kinderen vonden het de leukste dag ooit!

 

 

Project "Ziek zijn"

Vandaag kwam de ambulance op bezoek op De Horizon. Nora uit groep 1 had een bezoekje gewonnen toen ze bij de open dag van de ambulancedienst was geweest. En hoe goed sluit het nu aan bij ons thema 'ziek zijn'?! Het maakte veel indruk! De brancard en een heleboel spullen uit de ambulance werden getoond in de klas. Ook had Floris zogenaamd zijn been gebroken en verwittigde Oscar de hulpdiensten. Ambulanceverpleegkundigen Evelien en Jop hielpen Floris met een spalk en vervolgens op de brancard. Daarna mochten alle kinderen ook nog even in en bij de ambulance zelf gaan kijken.

Klik hier voor het fotoalbum

Vandaag liepen de peuters en leerlingen van groep 1 tot en met 3 onder begeleiding van mama's en oma's het kabouterpad. Wat troffen we het met het weer! We vonden eikels, kastanjes,Ā  dennenappels, takken, gekleurde bladeren en deden veel leuke spelletjes.Ā  Er hoorde uiteraard ook een bekertje kabouterlimonade en een kabouterkoekje bij. Bedankt voor alle hulp, het was heel gezellig!!Ā šŸ„šŸšŸ•øšŸ•·šŸ‚šŸƒ

Wat wordt er gewerkt op het speelleerplein!

Lettervissen worden gevangen, gepuzzeld, aquaria gebouwd, het verhaal van de mooiste vis van de zee wordt nagespeeld en tussendoor wordt er in de huishoek ook gewoon nog even een baby geboren.

Karen Kuijpers kkuijpers@prisma-scholen.nl ā— Groepsleerkracht groep 1-2a op maandag t/m vrijdagochtend.
Sascha Baaijens sbaaijens@prisma-scholen.nl ā— Groepsleerkracht groep 1-2b op maandag t/m vrijdag.