BSO en VSO

img

Buitenschoolse en Voorschoolse Opvang

DE BSO EN VSO (BUITENSCHOOLSE en VOORSCHOOLSE OPVANG)

Gaat jouw kind naar de basisschool en zoek je opvang voor en of na schooltijd? Ook op IKC De Horizon kun je je kind al brengen vanaf 7.00 uur. Je hebt zo alle tijd om je kind eerst bij ons te brengen en daarna relaxed naar je werk te gaan. Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in de klas is. Ook na schooltijd is er van alles te beleven op de BSO voor je kind. Je kind kan hier van 14:00 tot 18.30 uur terecht.

 

BSO, speelparadijs voor schoolkids

Waar heb jij zin in? Jij bent de baas van jouw vrije tijd! Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met leeftijdsgenootjes. Je zoon of dochter kan voor en na schooltijd en tijdens de schoolvakanties bij ons terecht. Lekker knutselen, spelen, actief bezig zijn en op ontdekking met vriendjes en vriendinnetjes.

 

Net zoals thuis

Wij vinden het belangrijk dat je kind zich thuis voelt en een goede band heeft met de pedagogisch medewerkers. Van het samen ondernemen van een activiteit tot het rustig bijkomen van een drukke schooldag: in overleg kan alles. Want zo gaat het thuis vaak ook!