Overblijven

img

OVERBLIJVEN TUSSEN DE MIDDAG

In de middagpauze kunnen de kinderen bij ons op school onder begeleiding van overblijfouders hun boterham eten.
De kinderen van groep 4 t/m 8 mogen om 12:00 uur eerst een half uur buiten spelen. De kinderen van groep 1 t/m 3 gaan om 12 uur als eerste hun lunchpakket eten.
Iets voor half 1 gaat groep 1 t/m 3 buiten spelen. Als om 12:30 uur de buitenzoemer gaat, komt groep 4 t/m 8 rustig naar binnen. Om kwart voor 1 kunnen zij, als ze klaar zijn met eten, opruimen en buiten gaan spelen. Het krat van groep 5 en groep 6 wordt door een leerling uit die groep teruggebracht naar de klas.

Betaling:
Voor de betaling van het overblijven werken we met strippenkaarten. Als u uw kind wilt laten overblijven, moet u van tevoren een strippenkaart van 10 of 20 strippen kopen.

Deze strippenkaarten zijn te koop:
• in de gemeenschapsruimte van de school op maandagmorgen van 08:15 – 08:30 uur
• of door het geld over te maken naar NL72 Rabo 0333651308 t.n.v. De Horizon o.v.v. de naam / namen van uw kind(eren).

Als de kaart vol is geeft de overblijfouder deze mee in de broodtrommel van uw kind. Op het einde van de maand krijgt u zo nodig nog een betalingsherinnering per E-mail.

• De prijs van een 10-strippenkaart bedraagt € 15,-
• De prijs van een 20-strippenkaart bedraagt € 30,-

Als kinderen zich opgegeven hebben om over te blijven op school, moet u er als ouder op kunnen rekenen dat uw kind onder begeleiding op school overblijft. Wij zullen dus niet toestaan dat kinderen die over moeten blijven op eigen initiatief met elkaar mee gaan naar huis.

De coördinatie is in handen van meester Alfons. Voor vragen m.b.t. het overblijven neemt u met hem contact op.